Dimecres, 3 de juliol de 2024

Unes 1.500 persones omplen i gaudeixen del Jazzivi de Figuerola d'Orcau

Una font tenyida de color vi sorprèn i crida l'atenció del públic | Els assistents degusten vins i productes de proximitat del Pallars

Redacció 7 d'agost de 2016 a les 18:37

El Jazziví de Figuerola d'Orcau Foto: Cedida.


La tercera edició del Jazzivi de Figuerola d'Orcau ha complert amb totes les expectatives. Enguany, el bon temps i la consolidació del festival han permès que aquest arribés a les 1.500 persones, una xifra superior a la d'altres edicions, quan es van arribar a les 1.000. Una tercera edició, doncs, de plena satisfacció per part dels organitzadors, que ha comptat amb alguns dels millors vins pallaresos i productes gastronòmics locals, maridats amb el millor jazz en un entorn espectacular. 

En aquesta mostra s'han pogut degustar vins de la DO Costers de Segre com Terrer de Pallars, Xic's de Cal Borrech, Batlliu, Vilacorona, Miquel Roca, Castell d'Encús, El Vinyer, Sauvella i Mas Garcia Muret, del mateix poble de Figuerola d'Orcau o d'altres municipis de la zona com ara Sort, Santa Engràcia, Sant Cristòfol de la Vall, Vilamitjana o Orcau. Però una de les coses que més ha sorprès ha estat la font amb aigua tenyida de color de vi, que ha cridat l'atenció de tots els visitants. 
 

La font tenyida de color ví Foto: Cedida.


A més, en el Jazzivi hi ha participat el president de la DO, Xavier Farré Fernández-Urrutia, que ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a la mostra, que s'ha complementat amb el projecte Al teu gust, Aliments del Pallars, i l'ambientació de Mon petit món, un duet de jazz que explora la vessant més íntima d'aquesta música, combinant-lo amb bossanova, blues i chançon francesa, i Yadira Ferrer Trio, tres cubans liderats per l'explosiva Yadira, que representen la nova fornada de músics caribenys, que combinen virtuosisme i passió. 

La combinació de tot plegat ha derivat en un esdeveniment multitudinari. L'espai ha quedat petit per moments i, la bona música, la gastronomia i els vins han tornat a maridar a la perfecció. 
 

Una gran gentada va participar al Jazzivi Foto: Cedida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació