Dilluns, 22 de juliol de 2024

Neix la Birràneu, la primera fira de cervesa artesana del Pallars

La primera edició de la mostra ja compta amb la seva pròpia cervesa

Redacció 10 d'agost de 2016 a les 10:04
Esterri d'Àneu acull des d'avui i fins dijous la primera edició de la BirrÀneu, la fira de cervesa artesana de les Valls d’Àneu. BirrÀneu oferirà una proposta gastronòmica complerta a base de cerveses artesanes d'obradors de la província de Lleida i la degustació de tapes elaborades pels locals de restauració d'Esterri d'Àneu.

La fira proposa un programa complert d'activitats complementàries com els vermuts musicals, tasts a cegues de cervesa, maridatges amb productes locals i concerts. Enric Llucià Group, proposta de jazz-pop d’autor, tancarà la primera edició amb un concert final demà a les 20 hores.

 

Organitzada per l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu i el Consorci de Turisme de les Valls d'Àneu, amb la col·laboració de la cervesera artesana CTretze Pirineus, la BirrÀneu neix amb l'objectiu de potenciar el producte del territori i de dinamitzar l'oferta d'oci i turisme de les Valls d'Àneu.

Jau Coloma, la cervesa del BirrÀneu

Ja en la seva primera edició, la BirrÀneu compta amb la seva pròpia cervesa, amb el nom de Jau Coloma, elaborada per la cervesera Ctretze. Inspirada en les Valls d'Àneu i en els seus pastors, un ofici tradicional que torna a tenir molt impuls gràcies a iniciatives locals i de formació, és una cervesa fresca estil Pale Ale, rossa i elaborada amb maltes i llúpols que cassen perfectament per oferir un sabor fresc i agradable.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació