Dimecres, 3 de juliol de 2024

Rialp celebra des d'avui i fins dilluns els actes de la Festa Major

La primera gimcana per adults i l'actuació dels festius Doctor Prats, entre els principals atractius

Redacció 12 d'agost de 2016 a les 10:57

Imatge promocional del grup de Terrassa, Doctor Prats. Foto: Doctor Prats


Rialp inicia avui la seva Festa Major. Aquest divendres ja es pot gaudir de tallers de pintura, gimcana per la mainada, el Holi Festival amb tobogan aquàtic i la primera gimcana d'adults Kin Fart Race al parc Cims Aventura, amb sopar al finalitzar. Ja a la nit, a partir de les 00h, donaran inici els concerts amb La Barraca, La Bruixa Express i els egarencs Doctor Prats com a plat fort, que presentaran per primer cop al Pallars el seu corejat darrer treball, Aham Sigah. Tancaran la nit els DJs locals Showkats.
 
Per dissabte hi ha previstos els inflables refrescants, el concurs de botifarra, festa de l'escuma amb animació infantil i el pregó de festa major, a les 19:30h, a càrrec de Toni Albà, que més tard, a les 22:30h, protagonitzarà l'obra de teatre "Brots", en un acte organitzat per l'ANC. El ball de tarda i de nit anirà a càrrec de l'orquestra Odissea, seguida dels Autoput i els Showkats.

El diumenge tindrà lloc el futbolí gegant al camp de futbol i l'Scalextric a la sala polivalent, així com el Bingo de festa major a la tarda amb el premi d'un viatge per a dos persones a la Costa Daurada i altres sorpreses més. El ball de tarda anirà a càrrec de Madison i ja a la nit, els Tremendos posaran potes enlaire la plaça de les Escoles. Com de costum, remataran la nit els Showkats.

Pel que fa a dilluns, el darrer dia de festa major, hi haurà una exhibició de Rigodons a l'Esbart Dansaire de Rialp (18h) i un ball de tarda a càrrec del Duo Axis, a partir de les 19h.
 

Programa de la Festa Major de Rialp 2016

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació