Dimecres, 3 de juliol de 2024

Nou dies sense cobertura mòbil a Erinyà

Veïns i visitants d'aquest nucli de Conca de Dalt han estat nou dies parcialment incomunicats per una avaria de Movistar

Jordi Ubach 19 d'agost de 2016 a les 10:21

Vista general del poble d'Erinyà, a Conca de Dalt. Foto: Ajuntament de Conca de Dalt


Els veïns i veïnes d'Erinyà, al terme municipal de Conca de Dalt, han recuperat aquest dijous la cobertura mòbil després de passar-se els darrers nou dies sense tenir-ne a causa d'una avaria en el servei de Movistar. Segons els afectats, l'avaria impedia fer ús del telèfon mòbil tant per trucar com per navegar per Internet, però no tenia cap incidència en la telefonia fixa ni en els serveis d'ADSL.

Coneixedor de la problemàtica, l'Ajuntament de Conca de Dalt es va posar en contacte amb Telefónica el dijous de la setmana passada, dos dies després de les primeres afectacions en el servei. La companyia va admetre el problema, provinent d'una avaria en una de les antenes telefòniques que té a la zona. El servei, però, no s'ha restablert fins aquest dijous, després de diverses complicacions en la reparació.

La incidència ha tingut més afectació, si cap, al coincidir en el temps amb la festivitat del 15 d'agost. Cal tenir en compte que a Erinyà a l'estiu, i com passa en la majoria de pobles del Pallars, la població es multiplica considerablement. Durant el mes d'agost el poble passa de la vintena d'habitants que hi resideixen tot l'any als més de 150 entre familiars, turistes i visitants.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació