Dimecres, 3 de juliol de 2024

«Posa't la gorra» contra el càncer infantil a Sort

La capital del Sobirà viurà aquest dissabte una jornada solidària amb el càncer infantil

Jordi Ubach 2 de setembre de 2016 a les 09:31

Imatge de l'activitat de l'any passat a Tremp. Foto: COCEMFE


L'Associació AFANOC i Oncolliga't Pallars, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sort, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i Rotary Club Espot Pallars, organitzen la festa "Posa't la gorra!", que tindrà lloc ​​aquest dissabte a partir de les 17:30h al Parc del Riuet de Sort. Els assistents podran posar-se la nova gorra dissenyada per ​​Roser Capdevila per donar suport i solidaritzar-se amb els infants amb càncer.

L'objectiu principal de la campanya és sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic. Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. 

Hi hauran jocs, tallers i activitats programades durant tota la tarda, com una actuació de la colla de diables Lo Peirot de Tremp,  presentació a càrrec de l'Ovella Trapella, actuacions de country, ranxeres i la màgia del Màgic Arnau.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació