Bon inici de temporada pel Tremp (0-1) i el Pobla (1-2)

Els dos equips pallaresos de futbol arrenquen la competició amb victòries a domicili | El partit del Rialp es va ajornar

Jordi Ubach 5 de setembre de 2016 a les 11:29

Els jugadors del Tremp fent pinya aquesta pretemporada. Foto: CF Tremp

Tremp i Pobla han iniciat la temporada amb bon peu després de vèncer els seus respectius partits. Els dos equips pallaresos, que juntament amb el FC Rialp competiran junts, un any més, a la Tercera Catalana, van resoldre amb solvència el primer partit de la temporada, en tots dos casos a domicili.

El Tremp ho va fer per la mínima al camp del Torà, gràcies a un solitari gol de Sergio Fernández al minut 27 de partit. Els locals, molt motivats per capgirar el marcador, van tenir una ocasió per empatar, però els va faltar encert davant un Tremp més solvent que es va acabar enduent els tres punts cap al Pallars. Els de la capital del Pallars Jussà reben la setmana que ve el Tornabous coincidint amb els actes de la festa major de la ciutat.

El Pobla, de la seva banda, va vèncer amb remuntada i patiment al camp del Cervera B per 1 gol a 2. Els locals es van avançar al minut 17, un gol contrarestat per Rachid a la mitja hora de joc. Només dos minuts després, Cisse va fer pujar el definitiu 1-2 al marcador. El Cervera B es va bolcar a la segona meitat per empatar el partit, però va topar amb un Pobla molt segur defensivament. Els pallaresos reben el proper diumenge l'EF Tàrrega.

El partit que enfrontava el Rialp amb el Verdú es va suspendre, a l'espera que el comitè de competició decideixi una nova data.