Dimecres, 3 de juliol de 2024

Tremp enceta amb el pregó els actes de la Festa Major

La capital del Pallars Jussà viurà fins diumenge cinc dies de festivitat amb tot tipus d'activitats

Redacció 7 de setembre de 2016 a les 11:31

Quatre nits de música i gresca esperen a la capital del Pallars Jussà. Foto: Ajuntament de Tremp


Tremp donarà aquest vespre amb el pregó del barber i savi local, Melitón Vilaspasa, el tret de sortida als actes de la festa major. Les actuacions del conjunt madrileny de punk-rock Boikot i de les orquestres La Principal de la Bisbal i Nueva Etapa són els principals atractius musicals de l'edició d'enguany. De dia es repetirà la paella popular al parc del Pinell després de l'èxit de l'any passat, dins el marc de la Festa Entrepins. Enguany serà amb accent solidari, ja que es donarà suport a l'associació de nens amb càncer AFANOC.

També s'espera una alta participació a la 3a Tamarros Cup, un torneig de rugbi 7 apte per a tots els nivells. A més, i com a novetat d'aquest any, s'ha adequat al carrer Lleida una zona de penyes per als joves, una iniciativa de caire popular que ja havia estat una realitat a la ciutat fa vint anys. L'objectiu de les penyes, segons el consistori, és el de promoure un consum responsable i reduir el botellón.

Un altre dels actes destacats serà la inauguració de l'Espai Patrimonial de la Central Hidroelèctrica de Talarn, que tindrà lloc el divendres a les 11h. Cercaviles, sardanes, espectacles infantils, campionats esportius i balls de tarda tampoc faltaran en una festa major que s'allargarà fins la Diada Nacional de Catalunya, el diumenge 11 de setembre. Com cada any, la festivitat clourà amb el ball de tarda i els focs artificials a l'Estació a càrrec de la Pirotècnia Oscense.

Cal destacar que moltes de les activitats organitzades durant la festa major de Tremp porten el segell de les entitats trempolines, que com cada any col·laboren i es bolquen amb la festivitat oferint tot tipus d'activitats.

Talls de carrers

Amb motiu de la festa major de Tremp, es produiran diversos talls i afectacions a la via pública, com la prohibició d'estacionar al carrer AGBS, on s'ubicaran les firetes, o a la rambla Doctor Pearson, que estarà tallada al trànsit però amb accés pels veïns.
 

Programa Festa Major Tremp 2016

Salutació de l'alcalde: «Visquem la festa amb civisme»


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació