Dilluns, 1 de juliol de 2024

Visquem la festa amb civisme

Redacció 7 de setembre de 2016 a les 10:00

És un plaer saludar-vos un any més amb motiu de la celebració de la nostra festa major. Aquest dimecres encetem els quatre dies de gresca més esperats de l’any i ho fem amb la veu d’un trempolí conegut i estimat per tots els nostres conciutadans, en Melitón Vilaspasa; no us deixeu perdre el seu pregó i l’encesa de traca que donarà inici als actes.


El programa que us presentem és el fruit de l’esforç de moltes persones que han dedicat setmanes a organitzar, amb il·lusió, tota mena d’activitats perquè xics i grans us ho passeu d’allò més bé durant aquests dies tan assenyalats. La festa major són dies de sortir al carrer amb la família i els amics, retrobar-nos i compartir l’alegria i la diversió amb els veïns i els coneguts; és l’hora d’oblidar-nos de maldecaps, presses i rutines per concentrar-nos a passar-ho bé. La vostra participació serà la millor recompensa per a tota la gent que ha treballat en la preparació de la festa que, com sempre, combina propostes tradicionals, com els Gegants, els concerts de l’Orfeó de Tremp, actuacions de l’Esbart Dansaire o el correfoc dels diables Lo Peirot de Tremp, amb propostes més innovadores, des de la disco mòbil de la tarda per als més petits fins al torneig de Rugby 7, Tamarro’s Cup, i la resta d’activitats en el marc de l’Entrepins.

Així mateix, espero que sabrem viure la festa amb civisme i respecte als veïns i a l’entorn. Precisament, des de la Regidoria de Festes hem engegat la creació de les penyes, al mateix recinte del ball, amb la idea de promoure el consum responsable d’alcohol, reduir el botellón en àrees perifèriques i orientar el consum al mateix ball. Estic segur que amb la comprensió de totes les parts la convivència estarà garantida i el bon ambient es repartirà per igual entre tothom.

En nom propi, de la regidora de Festes i de tot l’equip de govern, agraeixo la tasca desinteressada de tots els membres de la Comissió de Festes que treballen de valent per posar a punt un programa complet i per a tots els gustos. I agraeixo també la col·laboració i les aportacions de les moltes entitats que cada dia i, també per a la festa major, posen el seu granet de sorra per tenir una ciutat més unida, més culta i més cohesionada. Gràcies a totes i cadascuna d’aquestes persones que formen part de les diferents entitats. 

Bona festa major!

Joan Ubach Isanta
Alcalde de Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació