Tremp (3-0) i Pobla (3-1) comparteixen liderat amb el Bellcairenc

El Rialp ajorna novament el seu partit a l'espera de completar la plantilla

Jordi Ubach 12 de setembre de 2016 a les 11:04

El Tremp, en imatge d'arxiu, va estrenar la competició amb triomf. Foto: Evarist Monjo

Tremp i Pobla no han pogut començar millor la temporada. Si la setmana passada els dos equips arrencaven la competició amb dos victòries a domicili, els bons pronòstics s'han confirmat aquest darrer cap de setmana amb dos golejades a casa. Els de la capital del Pallars Jussà van vèncer amb comoditat el Tornabous (3-0) i el Pobla va fer el mateix amb l'EF Tàrrega (3-1).

El partit de Tremp, dins els actes de la festa major, va començar de manera favorable als pallaresos, que s'avançaven al minut 6 mitjançant Ahumada. El gol va donar confiança als locals, que van dominar amb claredat la primera meitat. El gol matiner de Jonatan al minut de joc de la represa semblava sentenciar un matx que va acabar de rematar Miki al 75'. El Tremp es desplaça la setmana que ve al camp del Butsènit.

El Pobla, de la seva banda, va vèncer amb alguna dificultat més que el Tremp l'EF Tàrrega. Els locals es van avançar al minut 15 mitjançant Centeno, però els de l'Urgell van respondre a la segona meitat, de penal, al minut 68. Després de l'empat, el Pobla es va bolcar per aconseguir la victòria. Primer Molleví de penal al 73' i després novament Centeno amb un gran gol des de 40 metres. Els poblatans juguen la setmana que ve al camp del Verdú.

El Rialp, en canvi, ha hagut d'ajornar els seus dos partits a falta de completar la plantilla.