Dijous, 4 de juliol de 2024
concurs

Skipallars acomiada la temporada d'estiu amb premis per a tu!

Participa al concurs pallarès i guanya una estada a l'Hotel Port Ainé amb forfet per al Parc Lúdic i descomptes de fins al 50%

Publireportatge 14 de setembre de 2016 a les 17:29

Skipallars organitza un concurs pallarès amb premis. Foto: Skipallars


Ha estat un estiu ple d'activitat a les nostres comarques i ara toca esperar una tardor i hivern a l'altura. Les estacions de Port Ainé i Espot tanquen temporada d'estiu però ben aviat tornaran a estar en marxa per donar la benvinguda a la neu... Falten menys de 100 dies per la temporada d'hivern! 

Tot just estem a punt d'encetar la tardor, però hi ha moltes ganes d'esquiar i la gent espera impacient la primera nevada. Mentrestant l'acció no s'atura, doncs hi ha moltíssimes opcions per gaudir al 100% Pallars a la tardor, la temperatura és perfecta per a realitzar rutes de senderisme o pujar als cims més alts, des d'on podreu fascinar-vos pels colors tardorencs dels boscos que envolten Port Ainé i el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, a Espot.

Mentre cauen les fulles i canvien de color els boscos, podem descobrir l'experiència Pallars 360º... Hi ha tantes coses per veure! Es tracta d'oblidar el que és típic per visitar i endinsar-te en els pobles i la cultura pallaresa: visitar Aigüestortes, sí, però també tastar els embotits i formatges tradicionals, collir bolets, descobrir espais culturals etnogràfics que ens sorprendran, assaborir bons plats de carn amb bolets cuinat a l'estil de sempre i pujar al cim que t'ofereixi les millors vistes. Viu-ho tot!
 

Un infant gaudint del Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé aquest estiu. Foto: Skipallars


La gent de Skipallars vol saber quina és l'experiència que s'emporten els visitants que han anat aquest estiu a passar les vacances al Pallars Sobirà i han preparat un fantàstic concurs-trivia amb preguntes sobre diversos temes que engloben la tradició, cultura i esport en terres pallareses; tot convidant els participants a demostrar el seu coneixement de la comarca. 

L'objectiu és veure què aprenen els visitants sobre la comarca on passen les vacances i que s'atreveixin a fer el "ple al 15" en un trivia amb premi. Qui encerti totes les preguntes entrarà immediatament al sorteig d'una estada a l'Hotel Port Ainé en habitació familiar amb forfet per al Parc Lúdic de Port Ainé. A més, pel sol fet de participar podran guanyar un dels 5 vals de 50% de descompte en l'entrada individual al Parc Lúdic d'Espot o Port Ainé que se sortejaran!
 

L'Hotel Port Ainé 2000 és el més alt dels Pirineus. Foto: Skipallars


Les participacions al concurs están obertes per a tothom fins el 2 d'octubre de 2016. El dia 3 d'octubre s'anunciaran els guanyadors a la pàgina de Facebook de Skipallars i al web.

Creus que realment coneixes el Pallars? Demostra que n'ets el major fan i resol aquest trivia promogut per la gent de Skipallars, Espot i Port Ainé.
 

Participa al concurs-trivia de Skipallars!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació