Dijous, 4 de juliol de 2024
esports

Victòria i liderat pel Tremp (0-1) i derrotes del Pobla (3-1) i el Rialp (1-3)

Els trempolins, amb nou punts, comparteixen liderat amb el Bellcairenc

Jordi Ubach 19 de setembre de 2016 a les 10:34

El Rialp, en imatge d'arxiu, ja ha debutat. Foto: FC Rialp


Una jornada més, el Tremp comparteix liderat amb el Bellcairenc després de vèncer per la mínima a Butsènit. Ara, però, sense el Pobla, que es despenja de la part alta de la classificació al perdre al camp del Verdú. El Rialp va debutar amb derrota.

El CF Tremp va guanyar al camp del Butsènit per 0 gols a 1 amb un solitari gol de Miki Sirvant al minut 66. El partit va estar marcat per la igualtat entre tots dos equips, que amb prou feines van disposar d'ocasions de gol. No va ser fins la segona meitat quan Sirvant, mitjançant un letal contracop, va decidir el matx en favor dels trempolins, que fins la data compten els seus partits amb victòries, mantenint la porteria a zero. La setmana que ve el Tremp rep el Cervera B.

El Verdú no va donar ni la més mínima opció al CF Pobla, que va caure derrotat a domicili per 3 gols a 1. Un hat-trick de Cheik va sentenciar els poblatans, que van marcar el gol de l'honor a tres minuts pel final mitjançant Rachid. El Pobla és ara 7è amb sis punts i rep la propera jornada el Rialp en el primer derbi pallarès de la temporada.

El Rialp, per la seva banda, va debutar en la competició després de dos jornades sense jugar per falta d'efectius. Ho va fer amb derrota a casa davant el Solsona B, que va guanyar per 1 gol a 3. Amb només 12 jugadors i sense gairebé entrenar, el Rialp va saltar al camp a complir amb l'expedient. El Solsona es va mostrar més dominador i efectiu de cara a porta. El gol local el va anotar Sánchez. El Rialp visita la setmana que ve el camp del Pobla.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 14

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació