Dilluns, 8 de juliol de 2024

Debut amb triomf del Natural Optics Pallars a Calafell (54-61)

Els trempolins van guanyar un partit ajustat després de remuntar un desavantatge d'11 punts

Redacció 19 de setembre de 2016 a les 12:59

El Tremp va sumar la primera victòria de la temporada a Calafell. Foto: Laia Nadal

El Natural Optics Pallars Tremp de bàsquet ha iniciat la temporada amb bon peu després de guanyar dissabte a la pista del CB Calafell per 7 punts de diferència (54-61). No va ser un partit gens fàcil pels homes que entrena Miquel Murgó, que van haver de remuntar un desavantatge d'11 punts al segon quart.

El matx va arrencar com s'esperava, amb dos equips que no es coneixien l'un a l'altre i amb els dubtes normals d'un inici de temporada. El primer parcial va ser pels locals (5-0), contrarestat ràpidament pels trempolins (5-6), que a pesar de la reacció van acabar el primer quart a remolc (18-10).

El màxim avantatge pels locals es va produir al segon quart (23-12) gràcies a un inspirat Llorente. Va ser en aquest punt quan el Tremp va reaccionar i gràcies a una bona defensa va aconseguir un parcial de 0-17 per arribar al descans sis punts amunt (23-29). Al tercer quart les rendes es van mantenir i la igualtat va imperar.

Els últims 10 minuts es jugarien amb un marcador que reflectia un 33-37 favorable al Tremp, que va saber administrar els nervis millor que el seu rival, aferrat només a l'encert de Llorente, autor de 31 punts. Per contra del que va passar als primers períodes, l'encert des de la línia de tres va arribar, i el Tremp va assolir el seu màxim avantatge a falta de tres minuts (40-52).

No obstant, el Calafell ho va seguir intentant fins el final, però li va faltar temps i fons físic per culminar la remuntada. El Tremp segellava d'aquesta manera la primera victòria de la temporada, un triomf important per construir amb bones perspectives un equip amb jugadors i il·lusions renovades. La propera jornada, debut al Juncar davant el CB Roquetes.