Dimecres, 3 de juliol de 2024
esports

La Rialp Matxicots tanca la 7a edició amb un nou èxit organitzatiu

Més de 1.100 corredors han pres sortida en alguna de les quatre proves de la cursa

Redacció 19 de setembre de 2016 a les 13:16

Podi masculí de la Rialp Matxicots Extrem Foto: Rialp Matxicots / Elena Mate


La Rialp Matxicots ha tancat aquest diumenge la seva 7a edició amb un nou èxit organitzatiu i participatiu. A la xifra dels 1.100 corredors que han pres sortida aquest cap de setmana des de Rialp, s'hi ha de sumar un nou triomf en el desenvolupament de la prova, que un any més s'ha dut a terme sense incidències destacades i amb una molt bona valoració per part dels principals protagonistes de la cursa, els corredors.

L'esdeveniment constava de quatre proves, de les quals l'Extrem i el Trail del dissabte eren puntuables per la UTMB, amb 5 i 4 punts respectivament. El diumenge es van disputar la mitja marató i la caminada popular, que completaven una prova organitzada per l'Ajuntament de Rialp i l'Associació Esportiva Rialp Matxicots.

Els vencedors de l'edició d'enguany han estat Alberto Vinagre (BTR Pro Team) i Núria Ferrer (Fisiobisaura) en la modalitat Extrem, de 82 quilòmetres i 6.100m de desnivell positiu. En la modalitat Trail, de de 52 quilòmetres i 4.100m de desnivell positiu, els guanyadors han estat Dani Parés (Viusport) i Lucia Caballero (CE Uecanoia).

En la jornada de diumenge es va disputar la Mitja Marató, de 21 quilòmetres, amb triomfs d'Andreu Simón (Inverse Team) i Gemma Colomé (Centre Excta. Refalgarí), així com la caminada popular. Cal destacar el segon lloc del pallarès Iu Escola a la Mitja Marató. El cap de setmana ha estat marcat pel fred, el vent i les baixes temperatures, ingredients que, si cap, han donat més èpica la cursa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació