El Pobla s'emporta el primer derbi pallarès (4-1) i el Tremp goleja (7-2)

Els trempolins encapçalen la classificació amb ple de victòries i el Rialp la tanca encara sense sumar

Jordi Ubach 26 de setembre de 2016 a les 10:20

El Tremp va mostrar-se molt superior al Cervera B. Foto: J. Ubach

El primer derbi pallarès de la temporada ha enfrontat aquest cap de setmana el Pobla amb el Rialp i s'ha saldat amb victòria poblatana per 4 gols a 1. En un bon partit de futbol, es van avançar els locals al minut 30 gràcies a un gran Molleví, autor d'un hat-trick. Als tres minuts Deniz feia pujar el 2-0 al marcador, tot i que abans d'arribar al descans els del Sobirà retallarien distàncies amb un gol d'Alejandro.

La segona meitat va ser força igualada i no va ser fins a falta de quinze minuts que Molleví va sentenciar el matx amb el 3-1. Al minut 87 el mateix Molleví va establir de penal el definitiu 4-1. El Pobla suma 9 punts i se situa 5è a la classificació. El Rialp, en canvi, compta els seus partits per derrotes i tanca la classificació amb 0 punts.

Qui pot presumir de ple de victòries és el Tremp, que diumenge va vèncer amb solvència un Cervera B inofensiu que només va reaccionar a base d'orgull al final del matx (7-2). Els trempolins van mostrar-se molt superiors durant tot el partit i ja van avançar-se al minut 15 mitjançant Aleix Farré. Miki Sirvant al 25 i novament Farré al 38 establien un 3-0 amb el que s'aniria als vestidors.

A la represa el Tremp va confirmar la seva superioritat gràcies als gols de Wilki, un altre cop Miki i Jonatan per partida doble. Només amb el 7-0 els de Cervera van reaccionar, gràcies en part a la relaxació local, per aconseguir dos gols de l'honor, els primers que encaixen els trempolins en els quatre partits que ha disputat. El Tremp és colíder amb 12 punts, juntament al Bellcairenc.

En la propera jornada, el Tremp juga al camp de l'EF Tàrrega, el Pobla al camp del CF Solsona B i el Rialp rep el Bellcairenc.