El Natural Optics Pallars Tremp tomba un combatiu CB Roquetes (68-57)

Els trempolins sumen la segona victòria en dos partits

Redacció 26 de setembre de 2016 a les 10:45

El Tremp va superar el Roquetes en el debut al Juncar. Foto: Darío Albert

Segona victòria en dos partits pel Natural Optics Pallars Tremp. Els trempolins van vèncer dissabte al Juncar un combatiu CB Roquetes per onze punts de diferència, un resultat enganyós pel que es va veure damunt la pista. El matx va començar molt igualat, amb alternances en el marcador, tot i que van ser els visitants els primers en aconseguir un avantatge de +6 al primer quart.

Al segon període el Tremp va capgirar el marcador i es va situar amb un +6, contrarestat ràpidament pels del Garraf. A la mitja part s'hi arribava amb un un marcador de 29 a 26. A la represa, el Roquetes va sortir molt més intens i amb un parcial de 0-8 es va posar 29-34. El Tremp va seguir jugant el seu joc per arribar als darrers deu minuts amb un lleuger avantatge.

L'últim quart va ser decisiu i el Tremp, liderat per un encertat Jordi Corts, va saber gestionar el marcador i les embranzides d'un rival que va lluitar el matx fins el darrer segon. Amb aquesta victòria el Tremp se situa amb dos triomfs i cap derrota a la zona alta de la classificació. La setmana que ve els pallaresos visiten el cuer, el CB Valls, que encara no coneix la victòria.