Dissabte, 6 de juliol de 2024

Sort acull una exposició sobre creativitat i salut mental

S'inaugura aquest dilluns amb una conferència

Redacció 26 de setembre de 2016 a les 12:56

Creativitat i salut mental, a debat a Sort. Foto: Salut Mental Catalunya


Aquest dilluns al vespre s'inaugura a l'Oficina Comarcal de Turisme de Sort l'exposició col·lectiva Creativitat i Salut Mental, organitzada per l'Associació Salut Mental Pallars i la Coordinadora Terres de Lleida de Salut Mental Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Sobirà.

Aquesta exposició té com a objectiu la lluita contra l'estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades d'un trastorn mental i aconseguir la normalització i la integració social tant dels afectats con del seu entorn. 

La inauguració tindrà lloc a les 19h i anirà a càrrec del psiquiatra de l'Hospital de Santa Maria de Lleida, Humberto Eduardo Cáceres, i de l'artista, escriptora i presidenta de l'Associació Salut Mental La Noguera, Mercè Torrentallé, que impartiran la conferència Pinzellades sobre salut mental.

L'exposició, que romandrà a Sort fins el 2 d'octubre, recull una mostra de 42 obres cedides per artistes que han comprovat en primera persona com la creativitat els ha ajudat a conviure amb un trastorn mental. Ells són Ricard Mira, mestre escultor; Pepi Montesinos, ceramista; Eva Rauret, poesia i fotografia; i Mercè Torrentallé, escriptora i pintora.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació