El Tremp continua intractable (1-4) i el Pobla el segueix d'aprop (0-1)

El Rialp, de la seva banda, continua sense sumar al perdre a casa contra el Bellcairenc (2-3)

Jordi Ubach 3 d'octubre de 2016 a les 10:51

El Rialp ha iniciat la temporada amb una plantilla renovada. Foto: FC Rialp

El Tremp continua intractable al capdavant de la classificació. Els de la capital del Jussà no van tenir problemes per desfer-se de l'EF Tàrrega per 1 gol a 4. El Tremp va manar des del principi i ja arribaria a la mitja part amb un 0-2 al marcador gràcies als gols de Jonatan i Aleix Farré. A la represa no va canviar el guió del partit i Jonatan, amb dos gols més, certificava la superioritat visitant davant un Tàrrega inoperant que va marcar el gol de l'honor al minut 56. Els trempolins continuen coliderant el grup 14 de Tercera Catalana amb el Bellcairenc amb 15 punts.

El Pobla segueix els passos del Tremp i, tot i que amb un triomf menys, també ocupa les places capdavanteres de la taula. Els poblatans van aconseguir un important i complicat triomf al camp del Solsona B gràcies a un solitari gol de Molleví al minut 69 de partit. El matx va ser molt igualat, i tots dos equips van basar el seu joc en el futbol control sense gaudir d'ocasions clares de gol. Al final, els tres punts per un Pobla que puja fins la quarta plaça amb 12 punts.

El Rialp, de la seva banda, continua amb la mala ratxa de resultats després de perdre per 2 gols a 3 davant el Bellcairenc, colíder del grup. Com en els darrers partits, els pallaresos es van presentar amb pocs efectius, un factor determinant en el transcurs del partit. Es va avançar el Bellcairenc (0-2), però Farid i Caselles van empatar. Al 85, els visitants van sentenciar. El Bellcairenc segueix al capdamunt de la taula juntament al Tremp.

El cap de setmana que ve el Tremp rep el CF Verdú i el Pobla el CF Ponts. Al Rialp li toca descansar la propera jornada, un fet que pot aprofitar per ampliar la plantilla i afrontar la temporada amb garanties.