Primera derrota de la temporada del Natural Optics Pallars a Valls (83-75)

Els pallaresos cauen en un partit més ajustat del que reflexa el marcador

Redacció 3 d'octubre de 2016 a les 12:15

El Tremp no va poder superar el Valls als instants finals. Foto: Laia Nadal

El Natural Optics Pallars Tremp va encaixar dissabte la primera derrota de la temporada en perdre a la pista del CB Valls per 8 punts de diferència (83-75) un partit que havia arribat a guanyar per 12 (17-29). Un bon inici va permetre els pallaresos agafar els primers avantatges en ell marcador per arribar al final del primer quart amb un favorable 17-26.

La màxima diferència es produiria només començar el segon període, però a partir d'aquí el Valls es va recuperar, gràcies en part a una certa relaxació del conjunt visitant. Quan els locals van aconseguir entrar al partit (40-44 a la mitja part), el Tremp ja no va poder tornar a practicar el seu bàsquet. El partit es va igualar al tercer quart, que acabava amb un marcador de 61 a 61.

Els últims 10 minuts van començar amb la mateixa tònica i alternances en el marcador. El Tremp es va escapar tímidament a mig quart (64-67), però l'encert va estar de costat dels vallencs en els últims compassos de partit, que gràcies a dos triples consecutius, van acabar per trencar el partit, que va acabar amb una picabaralla entre alguns jugadors dels dos equips.

El Tremp compta ara amb dos victòries i una derrota. La setmana que ve l'equip descansa, ja que el partit que l'havia d'enfrontar al Reus Deportiu s'ha aplaçat al dia 7 de gener.