El Tremp ja és líder en solitari (5-0) i el Pobla es deixa remuntar (1-2)

El Rialp ha descansat aquesta jornada

Jordi Ubach 10 d'octubre de 2016 a les 09:31

El Tremp es va imposar al Verdú amb una gran primera meitat. Foto: J. Ubach

El Tremp ja és líder en solitari després de superar sense problemes al Pedrasanta el CF Verdú (5-0) i gràcies a l'empat del Bellcairenc, amb qui compartia liderat, contra el Solsona B (2-2). El Tremp va dominar de principi a fi un Verdú inferior, i ja va començar a dominar el matx ben d'hora, gràcies a un penal transformat al minut 6 per Jonatan, autor d'un altre hat-trick

A la mitja hora de joc es va viure la clau del partit: els tres gols del Tremp en només 5 minuts. El primer, obra de Jonatan al 31'; el segon, de Bogdan al 34' i el tercer d Jonatan al 35' després d'una errada en defensa dels visitants. Amb el marcador a favor el Tremp es va sentir còmode i va fer el definitiu 5-0 per mitjà de Miki Sirvant just abans del descans. La segona meitat no va tenir història.

El Pobla, de la seva banda, va caure derrotat a casa davant el Ponts per 1 gol a 2. Els pallaresos van començar dominant, tot i que no van tenir encert de cara a porteria. Finalment, però, es va avançar el conjunt local per mitjà d'El Madani al minut 64, però el Ponts es va saber recuperar ràpidament i, tot i fallar un penal, Parra al 79' i Martos al 82' van capgirar el marcador davant la decepció local, que va protestar algunes decisions al col·legiat.

Pel que fa al Rialp, l'equip ha descansat aquesta jornada. Amb aquests resultats, el Tremp continua sumant els seus partits amb victòries i amb només tres gols encaixats lidera la classificació del grup 14 de la Tercera Catalana. El Pobla baixa fins la cinquena posició, amb 12 punts i el Rialp continua últim sense cap punt. La propera jornada, derbi pallarès amb el Rialp-Tremp i el Pobla rep el Bellcairenc.

El Natural Optics Pallars descansa

En bàsquet, aquest cap de setmana el Natural Optics Pallars Tremp no ha jugat a l'ajornar-se el seu partit. La propera jornada l'equip juga a la pista del Bàsquet Base Tarragona.