Dilluns, 22 de juliol de 2024
carreteres

​El president de la Diputació inaugura la carretera de Llimiana

L'alcalde Josep Terré sol·licita la millora de la totalitat de la carretera

Redacció 10 d'octubre de 2016 a les 12:22
Reñé en una anterior visita a les obres de la carretera de Llimiana | ACN
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va inaugurar diumenge les obres de millora de la carretera LV-9121, la que uneix el nucli de Llimiana amb la carretera C-13, després d'un any de la seva posada en funcionament. L'obra ha comptat amb un pressupost d'1.027.420 euros. Reñé va aprofitar la visita a la població per inaugurar i presenciar la Fira del Mostillo i Productes de Tardor de Llimiana.

L'alcalde de Llimiana, Josep Terré, i el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constante Aranda, van rebre Reñé al punt quilomètric 6,6 de la carretera LV-9121, on es va fer la inauguració. L'alcalde va demanar al president de la Diputació que es rehabiliti i millori la totalitat de la carretera, de la que ahir es va inaugurar un tram d'uns 1.800 metres. 


L'actuació ha permès la correcció del traçat, eliminant revolts tancats en un tram sinuós i perillós de la carretera. Després de la tallada de cinta inaugural, les autoritats es van desplaçar fins a l'Ajuntament de Llimiana, on Reñé va signar al Llibre d'Honor per posteriorment fer la visita inaugural a la Fira del Mostillo i Productes de Tardor de Llimiana.

Mil persones a la Fira del Mostillo

Prop d'un miler de persones van assistir a la Fira del Mostillo, que va comptar amb una trentena de parades artesanals i de productors locals. Paral·lelament, també es va celebrar la Trobada de Forjadors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació