Dimecres, 3 de juliol de 2024
turisme

Una desena de touroperadors de diferents països visiten el Pallars Sobirà

En una acció organitzada per l'Agència Catalana de Turisme juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

Redacció 12 d'octubre de 2016 a les 19:32
Els touroperadors a les Comes de Rubió | Imma Rubió
Aprofitant la celebració del workshop Buy Catalunya el dia 28 de setembre a Barcelona, del 28 de setembre al 2 d'octubre es va organitzar un viatge de familiarització al Pallars Sobirà amb algun dels operadors internacionals sota el nom de "Crossing valleys". Una acció organitzada per l'Agència Catalana de Turisme juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i amb qui es va col·laborat estretament des del Pallars Sobirà. 

Els operadors van estar durant quatre dies al Pallars Sobirà per visitar, experimentar i gaudir de la comarca i conèixer part de la seva diversitat d'experiències. Entre altres, van visitar el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu i van practicar ràfting a la Noguera Pallaresa.  


A més de gaudir dels magnífics paisatges que ens envolten, els touroperadors han viscut de forma directa diverses experiències a la natura com ara la brama del cérvol, el senderisme interpretatiu i de natura, l'observació astronòmica o la marxa nòrdica. També han aprofitat per degustar la gastronomia pallaresa i gaudir dels establiments d'allotjament de la comarca.

El grup de participants va estar acompanyat a cada una de les activitats per guies locals i guies acreditats dels respectius parcs.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació