Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

El Tremp assalta Rialp (0-5) i el Pobla perd un punt al 89' (1-2)

Els trempolins continuen liderant en solitari la classificació, que tanca el Rialp

Jordi Ubach 17 d'octubre de 2016 a les 10:12
El Rialp no va poder fer res davant un Tremp superior | Anna Llorens
No hi ha hagut sorpresa en el duel entre el primer i l'últim classificat, el que ha estat el segon derbi pallarès de la temporada, que ha acabat amb la victòria clara i contundent del Tremp a Rialp per 0 gols a 5. Tot i el domini general, el Tremp no va marcar el primer gol fins el minut 36, obra del pitxixi de l'equip, Jonatan, des del punt de penal. S'arribaria al descans amb un avantatge mínim de 0-1.

A la represa, el domini va créixer i el Tremp va ampliar la diferència amb gol de Xavi Farré al 48'. La sentència va arribar al minut 57 per mitjà de Vergés. El Rialp va abaixar els braços davant un Tremp superior, que marcaria dos gols més abans del final. El primer, obra de Miki Sirvant el 75' i el segon, per mitjà de Sergio Fernández al 84'.

El Pobla, per un altre costat, va caure a casa davant el segon classificat, el Bellcairenc, per 1 gol a 2. El triomf visitant va arribar al minut 89 de partit, un fet que li va afegir dramatisme a un partit molt igualat i amb poques ocasions per a tots dos equips. Els poblatans es van avançar des del punt de penal al minut 60 per mitjà de Molleví. L'alegria va durar poc, perquè dos minut més tard empatava el Bellcairenc, que poc abans del final aconseguia el gol de la victòria.

Amb aquests resultats els trempolins continuen manant a la taula, amb un ple de victòries (7 de 7) i 21 punts, seguits a poca distància pel Bellcairenc, amb 19. El Rialp, per contra, tanca la classificació sense encara haver sumat, i el Pobla és 7è amb 12 punts. La propera setmana el Pobla descansa, el Tremp rep el Solsona B i el Rialp intentarà puntuar al camp del Guissona B.