Dimecres, 3 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars Tremp esclafa el Bàsquet Base Tarragona (35-64)

Els trempolins mostren la seva superioritat i dediquen la victòria a l'exjugador Miquel Toló

Redacció 17 d'octubre de 2016 a les 12:02
El Tremp s'ha endut la victòria de Tarragona | Laia Nadal
Aquesta jornada sí, els homes que entrena Miquel Murgó van poder dedicar la victòria a l'exjugador del club, Miquel Toló, mort fa tres setmanes. Ho van fer de la millor manera possible, amb un triomf incontestable i solvent davant el Bàsquet Base Tarragona al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau.

Els pallaresos van començar molt bé el partit i gràcies a un bon joc col·lectiu i una defensa intensa van aconseguir un parcial de sortida de 5-15, que acabaria amb el primer quart amb el 12-23 al marcador. Al segon període el Tarragona va treure l'orgull i el matx es va equilibrar, però la diferència continuava sent la mateixa al descans (21-32).

El Natural Optics Pallars va sortir a la represa amb la intenció de sentenciar el matx i ho va aconseguir. Un parcial de sortida de 0-7 posava el +18 al marcador. Els locals no van saber gestionar aquest nou escenari i van acabar rendits a la superioritat pallaresa. El tercer quart va acabar amb un marcador de 29-49.

L'últim període, de tràmit, va servir perquè el Tremp ampliés encara més les distàncies gràcies a un bon encert des de la línia exterior. En aquest sentit, cal destacar l'actuació de Jordi Ubach, que va completar el matx amb una sèrie de 6 de 7 en triples.

Els trempolins sumen tres victòries i una derrota i se situen quarts a la classificació, amb un partit menys, aplaçat al 7 de gener. La setmana que ve l'equip rep al Juncar el CB Balaguer en el que serà el primer derbi lleidatà de la temporada.