Dimecres, 3 de juliol de 2024
reforma horària

Sort debat sobre la futura reforma horària

El municipi és un dels 12 escollits on s'hi desenvolupen conferències i tallers per formular el Pacte Nacional per a la Reforma Horària

Redacció 18 d'octubre de 2016 a les 17:31
La conferència va despertar especial interés | @governobertcat
El Casal de Gent Gran de Sort ha acollit aquest dilluns una conferència en el marc del procés participatiu per a la Reforma Horària, una iniciativa del Govern de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria de Transparència i Govern Obert i juntament amb la Iniciativa per a la Reforma Horària, per tal que la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre com fer-la efectiva.

La conferència ha anat a càrrec de Fabian Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària. Els tallers de debat estan oberts a tota la població i, especialment, a agents escollits per la seva relació amb els àmbits que s'han establert com a eixos del debat. Pel proper dia 24 està prevista una segona sessió consistent en un taller on es debatrà la reforma (teixit productiu; administració; educació, comerç i consum; cultura i oci, i mobilitat).


Sort és un dels 12 municipis catalans escollits per la plataforma. Totes les propostes rebudes contribuiran en la formulació d'un Pacte Nacional per a la Reforma Horària.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació