Durant cinc tardes, una quinzena de cuiners pallaresos participen al seminari de cuina creativa que organitza l'
Ajuntament de Tremp en el marc del programa "
Al teu gust, aliments del Pallars". Es tracta d’un seminari pràctic que imparteix el cuiner Mariano Gonzalvo i en el decurs del qual els participants aprendran noves tècniques culinàries, que combinen tradició i innovació i que després podran aplicar a les cartes dels seus restaurants.
A més de participar activament en l'elaboració de les propostes culinàries, els cuiners treballen en equip i els plats elaborats són el resultat del treball conjunt. Aquesta metodologia de treball permet que els participants interactuïn, millorant així les seves relacions i compartint experiències.
El projecte "Al teu gust, aliments del Pallars", va iniciar l'any 2013 un programa de suport als restauradors de la comarca amb l'objectiu de conèixer la seva realitat i elaborar conjuntament un pla de treball que els fes més competitius.
Fruit del treball conjunt i del debat, va sorgir una proposta en forma de seminaris professionalitzadors que es van començar a impartir al 2014. El seminari-taller de cuina creativa s'enfoca als restauradors que vulguin crear noves combinacions de tècniques i productes, noves maneres de presentar el menjar a partir de la seva pròpia imaginació i crear noves experiències. Tot això amb el compromís pel producte de proximitat.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi