futbol

Vuitè triomf consecutiu del Tremp (4-0) i nova derrota del Rialp (2-1)

El CF Pobla ha descansat aquesta jornada a una setmana de la disputa del clàssic del Pallars Jussà

Jordi Ubach 24 d'octubre de 2016 a les 09:45
Onze inicial del Tremp davant el Solsona B | CF Tremp
Una jornada més el CF Tremp continua sense saber què és perdre o empatar aquesta temporada. Els trempolins van sumar diumenge al Pedrasanta una nova victòria, la vuitena consecutiva en vuit partits, davant el Solsona B per continuar manant al grup 14 de la Tercera Catalana. El resultat, un 4-0 que no reflecteix el que es va poder veure damunt del terreny de joc.

Un Solsona ambiciós va sortir disposat a donar la sorpresa al camp del líder, que es va mostrar com en d'altres partits molt sòlid en defensa. El Tremp es va mostrar eficaç en atac i ja al minut 16 Jonatan feia pujar el primer gol al marcador. El segon arribaria vint minuts més tard per mitjà de Miki Sirvant, que va engaltar un fort xut des del límit de la frontal.

A la represa, el Solsona ho va intentar però va topar amb un Tremp molt ordenat que va ampliar distàncies al 70' amb un gran gol de falta, novament a instàncies de Miki. El definitiu 4-0 l'anotaria Sergio Fernández a sis minuts pel final amb un remat des del punt de penal. El Tremp suma ja 24 punts i es manté com a líder en solitari, seguit del Bellcairenc a només dos punts.

El FC Rialp, per la seva banda, va tornar a perdre, en aquesta ocasió al camp del Guissona, per 2 gols a 1. Els locals van fer una bona primera meitat que els va permetre avançar-se per 1-0. A la represa, el Guissona va ampliar distàncies amb el segon gol. El 2-1 de Sánchez a deu minuts pel final va donar emoció al darrer tram de partit, però la remuntada no es va materialitzar.

El Rialp és cuer sense encara haver sumat cap punt. La propera jornada serà especial, ja que es disputa el clàssic del Pallars Jussà entre el CF Pobla i el CF Tremp. Un partit que històricament ha estat caracteritzat per la igualtat i la màxima rivalitat entre els dos conjunts. El Rialp, de la seva banda, rebrà el Vilanova de l'Aguda.