Dimecres, 3 de juliol de 2024
bàsquet

Triomf ajustat del Natural Optics Pallars Tremp davant un dur Balaguer (58-56)

Els pallaresos s'emporten una important victòria en un partit que no es va decidir fins el darrer segon

Jordi Ubach 24 d'octubre de 2016 a les 10:49

El Balaguer va plantar cara fins el final del matx. Foto: Darío Albert

Important i ajustada victòria del Natural Optics Pallars Tremp, la quarta en cinc partits, davant el Can Miquel 24H CB Balaguer al pavelló del Juncar de Tremp. El Balaguer va plantar cara fins el final en un partit que va afrontar més intens i encertat que el Tremp, que veia com els de la Noguera s'escapaven en el marcador (4-11 i 8-15). Un parcial de 5-0 va ajustar el partit al final del primer quart (13-15).

El segon període va ser més igualat, tot i que va servir perquè el Tremp capgirés el marcador. S'arribava al descans amb un 28-27 favorable als locals que ja feia presagiar que el partit no es resoldria fins els instants finals. El Balaguer es va escapar en el tercer període, gràcies en part al mal arbitratge dels col·legiats Farré i Martín, que van castigar en excés la defensa local (42-47).

La màxima diferència del partit pels visitants arribaria a l'inici de l'últim quart gràcies a un triple que posava el 42-50 al marcador i amb poc marge pels trempolins. No obstant, un parcial de 10-0 amb dos triples consecutius va tornar a igualar el partit (52-50) i a impregnar els locals de la confiança necessària. El Balaguer es tornaria a posar per davant per últim cop amb el 54-55 a falta de sis minuts.

Els nervis van jugar una mala passada als dos equips, que van estar pràcticament 5 minuts sense anotar amb el 56-55 al marcador. Dos tirs lliures col·locaven el Tremp amb un favorable 58-55 a l'últim minut, però amb l'última possessió pels visitants, que van rebre una falta de tir quan llençaven a la desesperada des de la línia de 6,25. Amb el temps exhaurit, el Balaguer va llençar els tres tirs per forçar la pròrroga, però va fallar-ne dos.

La plantilla del CB Tremp va homenatjar d'aquesta manera Miquel Toló. Foto: CB Tremp

Amb aquest triomf, dedicat novament a Miquel Toló davant l'afició local, el Tremp se situa quart amb 4 victòries i 1 derrota. La setmana que ve els pallaresos juguen a la pista del Montblanc amb la intenció de seguir sumant.