El Pobla frena el Tremp en el clàssic pallarès (1-1)

El Rialp perd novament a casa davant el Vilanova de l'Aguda (1-3)

Jordi Ubach 31 d'octubre de 2016 a les 13:18
Miki es disposa a llençar una falta favorable al Tremp | Arnau Ubach
El CF Tremp ha vist frenada la seva ratxa victoriosa trencant així la imbatibilitat ni més ni menys que amb el seu etern rival, el CF Pobla, que va aconseguir el que encara no ha fet cap equip aquesta temporada: prendre algun punt al líder. El Pobla va colpejar primer en un atractiu derbi pallarès mitjançant Molleví, al minut 10. Els poblatans van tenir més ocasions d'ampliar el marcador, però van pecar de falta de punteria.

Després del descans, el partit va seguir la mateixa tònica que a la primera part. El domini va ser més local, però l'encert continuava negat. El Tremp, en canvi, va seguir jugant el seu partit i va aconseguir empatar el matx en una de les poques ocasions que va tenir per mitjà de Sergio al minut 56. La igualtat va dominar els instants finals, però el marcador ja no es va moure. Al final, repartiment de punts en el primer clàssic del Pallars Jussà.

El FC Rialp, de la seva banda, va tornar a perdre, en aquesta ocasió davant el Vilanova de l'Aguda, per 1 gol a 3. Tot i dominar el partit, el Rialp va veure com els visitants s'avançaven en dos ocasions, al minut 45 i al 67. Caselles retallava distàncies al 81 i obria l'esperança local d'aconseguir com a mínim l'empat, però al 89' els visitants sentenciaven el matx amb el definitiu 1-3.

Amb aquests resultats, el Tremp continua líder amb 25 punts, a tres punts del segon, el Bellcairenc, que aquesta jornada ha descansat i disposa d'un partit menys, però que la propera setmana visita el Pedrasanta. El Pobla és 6è amb 13 punts i el Rialp continua tancant la classificació sense sumar cap punt. La propera setmana el Pobla jugarà a Guissona i el Rialp al camp de l'Angulària.