Victòria de caràcter del Natural Optics Pallars Tremp a Montblanc (56-82)

Els pallaresos, afectats per quatre baixes, vencen a domicili amb només set jugadors, un d'ells júnior

Jordi Ubach 2 de novembre de 2016 a les 09:15
El Tremp, en imatge d'arxiu, va vèncer a Montblanc | Laia Nadal
El Natural Optics Pallars Tremp es va emportar dissabte una important victòria de la pista del CB Montblanc en un partit que es presentava complicat per les nombroses baixes de l'equip. Tot i presentar-se a Montblanc en quadre amb només set jugadors, un dels quals júnior, els pallaresos van jugar un partit molt complet davant un rival que va anar de més a menys.

La primera meitat es va caracteritzar per la igualtat, especialment el primer quart, que acabava amb un marcador de 17-20. El segon període va servir perquè el Tremp eixamplés la diferència, guiat per un inspirat Oriol Ubach. A la mitja part s'hi arribava amb un marcador de 32-45.

El tercer període va ser de ratxes. La primera, pel Tremp, que va eixamplar la diferència fins els vint punts amb un parcial inicial de 0-7, que va ser respòs pels locals amb un 12-0 que els col·locava novament dins el partit (44-52). El Tremp va reaccionar i va tornar a encadenar un nou parcial de 0-16 que va sentenciar el matx (44-68) en un tercer quart que va acabar 47-69.

L'últim quart va ser de tràmit. Al final, 56-82 al marcador i bones sensacions d'un Natural Optics Pallars Tremp que aquesta temporada ja suma cinc victòries per només una derrota i se situa tercer a la classificació. La propera setmana l'equip descansa.