El Rialp puntua per primer cop (3-3) i el Pobla venç a l'últim minut (1-2)

El partit entre el Tremp i el Bellcairenc es va ajornar a causa de la pluja

Jordi Ubach Llorens 7 de novembre de 2016 a les 09:33
La plantilla del Rialp, que ha sumat el primer punt de la temporada | FC Rialp
El Pobla i el Rialp van aconseguir resultats positius dels seus desplaçaments, en tots dos casos aconseguits als darrers compassos de partit. El Pobla va vèncer al camp del Guissona B per 1 gol a 2 gràcies a una diana de Molleví al minut 89, quan tot feia indicar que el partit acabaria amb repartiment de punts. Abans, Doumi havia avançat els poblatans al minut 21 de partit, un gol contrarestat pels locals al minut 67.

El Rialp, de la seva banda, va estrenar el caseller de punts davant l'Angulària després d'empatar a 3 un partit que perdia 3 a 1 a falta de tres minuts pel final. Es van avançar els locals al minut 33, però Sánchez empatava el matx al 48'. Dos gols en un minut semblaven sentenciar el partit pels locals, però va ser als darrers minuts quan va arribar la proesa de la mà d'Hurtado, que va sortir al rescat del seu equip per anotar dos gols en dos minuts (87' i 88') que van permetre al Rialp sumar el primer punt de la temporada.

El partit que havia d'enfrontar el Tremp i el Bellcairenc, primer i segon classificats respectivament, es va haver d'ajornar pel mal estat del terreny de joc per culpa de la pluja. Es preveu que el partit es disputi durant el pont del desembre, data en la qual se solen disputar els partits ajornats.

Tot i no jugar, el Tremp continua liderant la classificació amb 25 punts i encara sense cap derrota. El Pobla s'afiança a la sisena plaça amb 16 punts i el Rialp continua tancant la taula amb 1 punt. La setmana que ve el Tremp descansa, el Rialp rep l'Oliana i el Pobla el Vilanova de l'Aguda.

El Natural Optics Pallars descansa

El Natural Optics Pallars Tremp de bàsquet ha descansat aquesta jornada. L'equip juga el proper dissabte un important partit a la pista del líder, el Penya Fragatina, equip que encara no coneix la derrota. El Tremp, amb només una desfeta, intentarà donar un cop d'efecte a la lliga guanyant a la franja.