Una vintena de restauradors del Pallars Jussà s'han desplaçat aquests dies a la seu de la Fundació Alícia, al complex Món Sant Benet, per assistir a les jornades de formació organitzades des del programa
Al teu gust. Les jornades estan incloses dins de l'estratègia de valorització gastronòmica de la comarca que Al teu gust i la
Fundació Alícia desenvolupen conjuntament des de fa dos anys.
Aquestes activitats tenen com a objectiu reforçar i donar suport als professionals de la cuina de la comarca, millorant les seves competències professionals i mantenint-los al corrent de les últimes tendències i avenços i poder-los aplicar a les seves cuines. La formació ha tractat aspectes tan diversos que van des de la cuina al buit, de la mà de Salvador Brugués del Celler de Can Roca, fins a com gestionar al·lèrgies i les noves tendències que prenen la salut com a eix clau a l'hora de definir l'oferta gastronòmica.
Però també s'ha posat especial atenció a les noves maneres de cuinar el corder, amb l'aportació de receptes innovadores inspirades tant en l'alta cuina com en cuines d'arreu del món. Aquest és un element bàsic per als restauradors del Pallars Jussà, ja que el corder és un dels productes estrella de les seves cartes.
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.
Subscriu-t'hi