Dilluns, 22 de juliol de 2024
música

El cor de dones de la Garriga «Sarabanda» actua a Sort

La cita, aquest dissabte a les 18h de la tarda, a l'església de Sant Feliu de Sort

Redacció 11 de novembre de 2016 a les 10:37
Imatge de grup del cor de dones Sarabanda | Sarabanda
El Cor Sarabanda, agrupació formada per dones de la Garriga (Vallès Oriental), presenta aquest dissabte a Sort el seu concert "Renaixement–Romanticisme", en el que s'acostarà als estils d'aquests dos grans períodes, tant pel que fa a la interpretació musical i vocal com als textos, les temàtiques i els poemes.

En el programa que presentaran a la capital del Pallars Sobirà s'hi troben peces escrites per a cor femení i també altres que són adaptacions d'originals per a cor mixt; totes a cappella. La cita tindrà lloc aquest dissabte, a les 18h de la tarda, a l'església de Sant Feliu de Sort.


El Cor Sarabanda, que va néixer l’any 2005, està format per trenta dones i dirigit des que va començar per Mariona Castelar. Té un repertori de gairebé 200 peces de diversos estils, èpoques i països. Ha actuat en gran nombre d'escenaris: al Saló de Cent de l'Ajuntament i al Palau Robert de Barcelona, al teatre de la Bisbal, al teatre de Roses, a les Nits musicals de Santa Maria de Palau-solità i al teatre i al Festival Còclea de la Garriga.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació