Dilluns, 22 de juliol de 2024
Parc Natural

Tornen els «Colors de Tardor» al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Els visitants poden participar al 4t Concurs de fotografia digital a Instagram

ACN 13 de novembre de 2016 a les 13:45
Una persona fa una foto amb el seu mòbil a un paisatge de tardor | ACN
A la tardor, el paisatge del Parc Natural de l'Alt Pirineu es transforma i s'omple de colors. És un moment únic en què, el visitant pot descobrir els colors que ofereixen els boscos i els arbres, abans de l'arribada de l'hivern. Amb l'objectiu de desestacionalitzar els visitants, des del Parc, un any més, s'ha engegat la campanya Colors de Tardor amb propostes per gaudir de l'espai natural en aquesta època de l'any i el 4t concurs de fotografia digital a Instagram.

El web del Parc ofereix recomanacions i propostes, a través de la web i fulletons, perquè tothom qui vulgui gaudir del Parc en aquesta època de l'any en pugui conèixer els racons més atractius. El visitant trobarà els indrets on la tardor és més espectacular, i també les dates més adients per visitar-los segons la intensitat cromàtica.


També es facilita informació sobre quins són els itineraris o equipaments de visita obligada que permeten gaudir de la tardor, i altres propostes per conèixer a fons l'essència de la tardor al Parc Natural. Alguns dels indrets que es recomanen es troben a la vall d'Esterri de Cardós, la vall de Bonabé, al pla de Boavi o el bosc de Virós. També es proposen diferents miradors habilitats pel Parc Natural amb panells interpretatius des d'on es poden fer fotografies.

Entre les espècies que es poden observar hi ha: l'avellaner, el bedoll, el trèmol, el roure de fulla gran, el til·ler, el cirerer, la moixera de guilla o el nabiu. Per quart any, s'ha organitzat el concurs de fotografia digital a Instagram que vol promoure els valors de la conservació i la bellesa dels paisatges de l'espai natural durant el canvi de coloració de la vegetació a la tardor.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació