futbol

El Pobla es deixa empatar en l'últim minut (2-2) i el Rialp cau a casa (1-4)

El Tremp continua líder tot i descansar aquesta jornada

Jordi Ubach Llorens 14 de novembre de 2016 a les 09:40
El Pobla, en imatge d'arxiu, va encaixar el gol de l'empat a l'últim minut | Arnau Ubach
El Pobla no va poder superar el Vilanova de l'Aguda després d'una gran primera meitat. Els poblatans es van deixar empatar a l'últim minut un matx que van començar molt bé, ja que es van avançar per partida doble mitjançant Molleví i Llebot als minuts 11 i 25. Els locals dominaven el partit davant un equip rival que ni tan sols arribava a la porteria rival.

El guió del partit va canviar a la segona part amb un Vilanova de l'Aguda renascut que va agafar les regnes del partit i que retallava distàncies al minut 63. Quan tot semblava que acabaria 2-1, els de la Noguera van anotar el segon gol al minut 89, encaixat com una galleda d'aigua freda pels locals.

El Rialp, de la seva banda, continua amb la mala ratxa de resultats després de perdre a casa per 1 gol a 4 davant l'Oliana. La falta d'efectivitat va condemnar els locals en un bon inici de partit, que es va anar capgirant gràcies a la major experiència dels visitants, que es van avançar al 18' i al 49'. Retallava distàncies Contel pel Rialp, però només va ser un miratge i el domini visitant va seguir fins a arribar a l'1-4 definitiu.

Amb aquests resultats, el Tremp continua líder de la classificació -tot i descansar aquesta jornada- amb 25 punts, els mateixos que té el Bellcairenc, amb un partit menys, igual que els trempolins. El Pobla continua 6è amb 17 punts i el Rialp cuer amb només 1 punt. La propera jornada el Rialp visita el Vallfogona de Balaguer, el Tremp rep el Ponts i el Pobla viatja al camp de l'Angulària.