Dilluns, 8 de juliol de 2024

Un Natural Optics Pallars afectat per les baixes cau a la pista del líder (52-48)

Els pallaresos van tenir el Fraga contra les cordes però no van poder rematar un partit que van afrontar amb baixes destacades

Jordi Ubach Llorens 14 de novembre de 2016 a les 09:57
El Tremp va perdre un partit molt ajustat | Laia Nadal
El Natural Optics Pallars Tremp va caure dissabte a la pista del Fraga per un ajustat 52-48. Els trempolins es presentaven a la pista del líder amb dos baixes destacades i dos jugadors tocats, un fet que es va deixar notar a l'inici del partit, que va ser dubitatiu i en el qual l'equip va encaixar un clar parcial inicial de 12-0. El primer quart acabava amb un marcador de 19-9.

L'equip es va saber sobreposar al mal inici i poc a poc va anar entrant en el partit, gràcies especialment a una bona defensa, que va fer que l'equip local només anotés 4 punts al segon quart. S'arribava al descans amb un escarransit 23-18 i amb tot per disputar.

A la represa, el Tremp va sortir amb la mateixa intensitat defensiva i amb un major encert en atac, fet que li va permetre completar la remuntada amb un parcial de 3-17 al tercer període que el situava per damunt en el marcador a falta de 10 minuts (26-35).

Els locals encara no havien dit l'última paraula i, esperonats per una afició entregada, van canviar el guió del partit a l'últim quart amb un parcial de 26-13 que els va donar el partit. El Tremp ho va intentar fins el final malgrat perdre per lesió l'únic base de què disposava, Carles Viñuela, i Oriol Ubach per faltes.

Aquesta derrota deixa el Natural Optics Pallars Tremp 6è a la classificació amb cinc victòries i dos derrotes. El Fraga continua líder sense haver perdut cap partit i amb vuit triomfs. El proper dissabte el Tremp rep un rival directe, el CB Vila-Seca, al pavelló del Juncar.