El Tremp no s'oblida de guanyar (2-0) i el Pobla (1-0) i el Rialp (7-0) perden

Els trempolins segueixen coliderant la classificació, que tanca el Rialp

Jordi Ubach Llorens 21 de novembre de 2016 a les 09:34
El Tremp es va imposar al Ponts al Pedrasanta | J. Ubach
El CF Tremp ha tornat amb la mateixa força que va marxar després de dos jornades sense jugar -una pel mal estat del Pedrasanta a causa de les pluges i la setmana passada per descans- i va vèncer el Ponts per 2 gols a 0. El Pobla va caure al camp de l'Angulària per la mínima (1-0) tot i jugar bona part del partit amb un home més i el Rialp va ser apallissat a Vallfogona (7-0).

Els trempolins van haver de lluitar de valent per endur-se els tres punts davant un Ponts rocós que va plantejar un partit defensiu i en què no va tenir pràcticament ocasions. El Tremp ho va intentar davant aquest plantejament, però només va trobar porteria amb dos jugades a pilota patada. Els golejadors van ser Xavi González i Sergio.

El CF Pobla va caure al camp d'un equip en clara progressió ascendent, l'Angulària, que va aconseguir sumar els tres punts tot i jugar des del minut 38 amb un home menys per l'expulsió d'un dels seus jugadors. El gol de la victòria local va arribar ben aviat, al minut 7. Els poblatans han lamentat l'arbitratge i l'agressió que va patir un dels seus jugadors per part d'un rival.

El Rialp continua amb la seva dinàmica negativa després de perdre per un contundent 7 a 0 al camp del tercer classificat, el Vallfogona de Balaguer. Va sortir molt fort el conjunt local i als quinze minuts ja manava 2-0 en el marcador. La resta de gols van anar arribant a mesura que el desgast físic feia estralls entre els pallaresos, que continuen sense aixecar el cap.

Amb aquests resultats, el Tremp continua coliderant el grup 14 de la Tercera Catalana amb 28 punts, empatat amb el Bellcairenc. El Pobla es despenja i baixa fins la 7a posició amb 17 punts. El Rialp tanca la classificació amb només 1 punt. La propera setmana el Tremp rep el Guissona, el Rialp el Torà i el Pobla l'Oliana.