Dilluns, 8 de juliol de 2024

El Natural Optics Pallars Tremp supera el Vila-Seca (57-48)

L'equip es manté a la part alta de la classificació amb un partit menys

Jordi Ubach Llorens 21 de novembre de 2016 a les 10:01
El Tremp es va haver d'exprimir fins l'últim minut per derrotar el CB Vila-Seca | Darío Albert
Victòria treballada del Natural Optics Pallars Tremp al pavelló del Juncar davant el CB Vila-Seca per 9 punts de diferència (57-48). Els pallaresos van començar el partit freds, i amb un inici força dubtós, van encaixar un primer parcial de 9-20 al primer quart, davant un equip que es va presentar a Tremp amb només set jugadors.

Al segon període el Vila-Seca va eixamplar encara més la distància, i va arribar a dominar per 14 punts (9-23). Va ser en aquest punt quan els locals van despertar i amb un parcial de 9-0 aconseguien entrar en el partit. S'arribava al descans amb un marcador de 27-28 favorable als tarragonins.

El tercer període va començar igualat i amb alternances en el marcador. No va ser fins al minut 8 quan el Tremp es va aconseguir escapar per primer cop (47-41). El Vila-Seca, minvat físicament, va desconectar en els darrers deu minuts, un fet que van aprofitar els locals per sentenciar el partit (57-48).

El Natural Optics Pallars Tremp suma la seva sisena victòria de la temporada i, amb dos derrotes, continua a la zona alta de la classificació, amb un partit menys. La propera setmana l'equip juga a la pista de La Salle Manresa B.