Dissabte, 6 de juliol de 2024
turisme

Els empresaris turístics del Pirineu de Lleida es reuneixen a Sort

Un total de 27 empresaris han participat en les 3es Jornades Inter-Pirineus

Redacció 23 de novembre de 2016 a les 10:49
Les jornades serveixen per reflexionar i debatre en el turisme | Patronat de Turisme
Un total de 27 empreses del Pirineu de Lleida, així com agències de viatges amb seu a Catalunya, han participat aquest dimarts en les terceres Jornades Inter-Pirineus, que s'han celebrat a l'Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. 

El director del Patronat de Turisme, Juli Alegre, ha fet la presentació de la jornada i ha posat de manifest l'oportunitat que representen aquestes trobades per cercar noves propostes i millorar les existents per tal de donar a conèixer més i millor tots els recursos turístics del Pirineu de Lleida, com també la gran varietat i d'atractius que ofereixen durant les quatre estacions de l'any.


Les Jornades Inter-Pirineus són organitzades pel programa Pirineus, del qual forma part el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. L'objectiu d’aquesta trobada és fomentar la interrelació entre empreses i la creació de productes nous i comercialitzables juntament amb l'oferta ja existent.

Després de tres anys de la primera jornada Inter-Pirineus, aquestes sessions de treball s'han convertit en un espai de trobada entre les empreses que desenvolupen les seves activitats al Pirineu, creant un espai comú de treball i de debat i facilitant, així, el contacte entre elles.

El director executiu d'ATTA (Adventure Travel Trade Association) a Europa, Cristopher Doyle, ha fet una ponència sobre el turisme actiu, la seva comercialització i la demanda turística relacionada amb aquest sector. També s'han presentat els resultats de la investigació "Com vendre la destinació Pirineus" a les agències de viatges catalanes.

Les primeres Jornades Inter-Pirineus es van celebrar l’any 2014 a la comarca del Solsonès i l’any passat va tenir lloc la segona edició, que va acollir la Val d’Aran. Avui tindrà lloc una segona sessió a la vall de Camprodon, al Ripollès, amb empresaris d'altres indrets de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació