Dilluns, 22 de juliol de 2024
socis

Sorteig de dos lots nadalencs amb productes del Pallars

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin donat d'alta abans del 10 de desembre

Redacció 23 de novembre de 2016 a les 13:08
Ja tenim a punt la nova promoció pels socis de Pallars Digital. Donada la proximitat amb les festes de Nadal, aquest mes de desembre sortejarem entre tots els associats dos lots nadalencs de productes pallaresos gentilesa de la cervesa artesana La Masovera, la Pastisseria Verdeny i Licors Portet.

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de desembre. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem per separat els dos lots nadalencs, formats cadascun d'ells per una botella de ratafia de Licors Portet, una ampolla de cervesa La Masovera, una caixa de Galetes del Pallars de la Pastisseria Verdeny i una bossa de polvorons artesans Verdeny. 


Aquest mes tens doble oportunitat de guanyar. Molta sort!
 

Celebra el Nadal amb el lot de productes que sorteja Pallars Digital. Foto: Jordi Ubach



3 euros al mes

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis que Pallars Digital ha iniciat aquest any per tal de fidelitzar els seus lectors. Per només 3 euros al mes, els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari. 

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació