Dimecres, 3 de juliol de 2024
Batxillerat

Graduats els primers vuit alumnes de «Batxibac» de la Pobla de Segur

Els alumnes van rebre el diploma de graduació de mans de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz

Jordi Ubach Llorens 24 de novembre de 2016 a les 12:20
Els vuit alumnes pallaresos, amb el diploma de graduació del Batxibac | INS Pobla de Segur
El passat dilluns va tenir lloc a Barcelona la cerimònia d'entrega dels diplomes de graduació del Batxibac, el currículum mixt que permet l'obtenció de la doble titulació de batxillerat espanyol i francès. Entre tots aquests alumnes n'hi ha vuit de l'Institut de la Pobla de Segur, centre que imparteix aquest currículum mixt des del curs 2014-2015.

Els alumnes van rebre els certificats de mans de la consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz, i del cònsul de l'ambaixada de França a Barcelona, Edouard Beslay, entre altres personalitats. El centre ha manifestat que és "un orgull" haver aconseguit aquest objectiu, que acredita un coneixement de francès de nivell B2 (Cadre Européen des Langues) als alumnes que han cursat el Batxibac.


El currículum mixt Batxibac implica cursar les matèries pròpies del batxillerat que es cursa a Catalunya; dues matèries específiques – Llengua i literatura franceses, Història de França-; i almenys un terç del currículum en llengua francesa -les dues matèries específiques esmentades i d'altres matèries o activitats en llengua francesa-.

Per obtenir la doble titulació cal cursar el currículum mixt, superar totes les matèries del batxillerat i superar una prova externa de les matèries específiques (llengua i literatura franceses i història de França).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació