Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

El Tremp ja lidera en solitari en vèncer al camp del Guissona (1-3)

El Pobla guanya l'Oliana en un gran partit (5-0) i el Rialp suma el segon punt de la temporada davant el Torà (5-5)

Jordi Ubach Llorens 28 de novembre de 2016 a les 09:38
El Rialp ha sumat el segon punt de la temporada | FC Rialp
El CF Tremp ja és líder en solitari després del seu triomf al camp del Guissona (1-3) i de la derrota per la mínima del Bellcairenc davant l'Angulària (0-1). Els trempolins, que van acordar amb l'equip rival intercanviar el partit i jugar a domicili pel mal estat del terreny de joc del Pedrasanta, van mostrar la seva superioritat ja a la primera meitat i en només set minuts.

Gonçalves al 23' i Jonatan per partida doble al 24' i al 30' van sentenciar el partit a la primera mitja hora de joc. El gol de l'honor local va arribar a falta d'un minut per acabar el partit, en una segona meitat de tràmit que el Tremp va jugar a plaer.

El CF Pobla també s'emporta els tres punts d'aquesta jornada en guanyar l'Oliana per un clar 5-0. Els poblatans van fer un gran partit, oferint gols i bon joc a la seva afició. Un primer gol ja en el minut 5 va fer créixer la moral de l'equip, en el que va destacar l'actuació de Molleví, autor d'un hat-trick amb tres gols consecutius als minuts 20, 44 i 47 (aquest últim de penal). El 5-0 definitiu va arribar de la mà de Llebot.

El Rialp, de la seva banda, ha sumat aquest cap de setmana el seu segon punt de la temporada a l'empatar a 5 amb el Torà. Es va avançar en dos ocasions el Rialp per mitjà d'Escolà i Moldovan, gols contrarestats ràpidament pels visitants abans del descans. A la represa i amb només 4 minuts, novament Moldovan i Escolà van fer pujar el 4-2, però el Torà va tornar a empatar el matx. Sánchez feia el 5-4 a cinc minuts pel final, però el Torà va empatar de penal al 87'.

Amb aquests resultats el Tremp lidera en solitari el grup 14 de la Tercera Catalana de futbol amb 31 punts. El Pobla escala fins la 6a posició amb 20 punts i el Rialp continua tancant la classificació, amb dos punts. La propera jornada el Tremp viatja a Vilanova de l'Aguda, el Pobla a Vallfogona de Balaguer i el Rialp a Tornabous.