Dilluns, 8 de juliol de 2024
bàsquet

Victòria enganyosa del Natural Optics Pallars Tremp a Manresa (46-66)

Els trempolins van tornar a protagonitzar un mal inici que els va fer anar a remolc fins l'últim quart

Jordi Ubach Llorens 28 de novembre de 2016 a les 10:10
El Tremp, en imatge d'arxiu, va vèncer a Manresa | Joan Capdevila
El Natural Optics Pallars Tremp va vèncer per vint punts de diferència a la pista de La Salle Manresa B (46-66). Un resultat enganyós, ja que el Tremp va haver de suar de valent per endur-se el triomf. Com en els darrers partits, els trempolins van tornar a sortir adormits, un fet que van aprofitar els locals per escapar-se en el primer quart (19-8).

El màxim avantatge es va mantenir fins el minut 5 del segon quart (25-14), moment en el qual els pallaresos van decidir entrar definitivament en el partit. Amb un parcial de 0-9 s'arribava al descans amb un resultat de 25-23 i tot per decidir després del descans.

Els primers compassos del tercer quart van ser molt igualats. Tot i perdre més pilotes del que és habitual, el Tremp mantenia una bona defensa que li permetia seguir dins el partit, amb alternances en el marcador (27-29, 33-32, 35-36). Un parcial final de 0-5 donava un mínim avantatge als de Miquel Murgó per afrontar els darrers deu minuts de partit (35-41).

L'últim quart va ser de domini trempolí. Tot i que el Manresa es va posar a només 3 punts jugats els primers quatre minuts (42-45), els nervis li van jugar una mala passada. Un seguit de tècniques i antiesportives als jugadors locals van permetre el Tremp escapar-se en el marcador, gràcies també a l'encert exterior i el desgavell local. Al final, 46-66 amb un parcial de 11-25 en l'últim període.

El Tremp suma la seva setena victòria i amb només dos derrotes continua a les places capdavanteres del grup 1 de la Tercera Catalana. La setmana que ve els pallaresos reben al pavelló del Juncar un rival directe com és la Salle Reus Ploms C.