El
Consell Comarcal del Pallars Jussà ha iniciat una campanya de sensibilització per a la recollida de residus adreçada als grans productors de la comarca, incidint en els establiments del canal HORECA (hotels, restauració i càtering). La campanya consisteix en la visita personalitzada a cadascú dels establiments comercials per tal de millorar els nivells de recollida i recordar la importància de la separació de les cinc fraccions.
Per aquesta tasca, una tècnica ambiental, que col·labora amb el Consell Comarcal a través del
programa de contractació de joves en pràctiques, s'encarrega d'assessorar, dotar-los de material i recursos necessaris per facilitar la recollida selectiva. S'entrega contenidors per a envasos i vidre, i díptics informatiu, alhora que s'ofereix la possibilitat de gaudir d'un servei de recollida porta a porta de cartró als establiments que ho necessitin, amb recollida setmanal.
Aquestes visites també permetran conèixer les necessitats de cada establiment i així ajustar el servei a la realitat. A més, es revisaran l'estat dels contenidors de vorera i s'afegirà nous adhesius per tal de concretar el que va a cada contenidor. Posteriorment a aquestes visites es farà un seguiment per avaluar els resultats assolits.
Totes aquestes accions han de permetre millorar la quantitat i la qualitat de la recollida en totes les fraccions.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi