El Natural Optics Pallars Tremp supera el Reus Ploms C (59-45)

Bon partit dels trempolins que els situa en tercera posició amb un partit menys

Jordi Ubach Llorens Tremp | 5 de desembre de 2016 a les 09:23
El Tremp es va desfer del Reus Ploms C i se situa tercer | Felip Bacardit
Victòria per catorze punts de diferència (59-45) del Natural Optics Pallars Tremp al pavelló del Juncar davant un la Salle Reus Ploms C que, com s'esperava, va plantar cara durant bona part del partit, però sempre va anar per darrera en el marcador.

Després d'uns últims partits amb mals inicis, els trempolins van començar bé aquest cop, amb un parcial inicial de 8-0 que els va donar confiança per afrontar la resta del matx. No obstant, els visitants es van refer, i el primer quart acabava amb un resultat de 18-13.

El segon període, més igualat, va servir perquè els del Baix Camp retallessin distàncies davant un Tremp que per primer cop en moltes jornades afrontava el partit al complet. Tot i això, el segon període va ser pels visitants, que es van posar a només un punt al descans (30-29).

El tercer quart va tornar a ser força igualat. Un parcial inicial de 9-3 donava aire als pallaresos (39-32), però el Reus mai va defugir del partit (44-40) tot i fallar fins a set tirs lliures en aquest període. L'últim quart no va tenir història. Tot i que el Reus es va posar a dos punts només començar (44-42), un parcial de 13-0 en cinc minuts va sentenciar el matx (57-42).

Al final, victòria del Natural Optics Pallars Tremp per 59-45, un triomf que situa l'equip a la tercera posició de la taula, amb només dos derrotes, tot i que amb un partit menys. La setmana que ve, jornada de descans. El proper partit, a la pista del Morell, el diumenge dia 18.