Dimecres, 3 de juliol de 2024
licor

Ctretze Pirineus i Licors Portet presenten el nou licor de cervesa «C13»

El licor ha estat guardonat amb dues medalles de plata al Catavinum i a l'International Spirits Chellenge

Redacció 7 de desembre de 2016 a les 11:43
La Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur acollirà aquest divendres a partir de les 19h la presentació de la nova fabricació del licor de cervesa C13, reconegut aquest any 2016 amb dues medalles en dos concursos internacionals. Aquest licor és fruit de la col·laboració entre les empreses poblatanes Ctretze Pirineus i Licors Portet.

La primera elaboració d'aquest licor es va fer ara fa un any, a tall de prova, i es va vendre amb molta celeritat. Malgrat això, se'n van reservar algunes botelles per conèixer la seva evolució i per enviar-les a dos concursos internacionals a fi de saber quina era l'opinió de reconeguts experts.

 

Ampolla del licor de cervesa C13. Foto: Ctretze Pirineus / Licors Portet


En aquest dos concursos, al Catavinum del País Basc i a l'International Spirits Challenge d'Anglaterra, el licor ha estat guardonat amb dues medalles de plata, fet que certifica l'alta qualitat del producte. Aquest divendres, durant l'acte de presentació, es podrà tastar la nova fabricació del licor que a partir d'aquest mes ja s'anirà elaborant amb continuïtat.

L'acte estarà amenitzat pel grup de música Enzel i compta amb la col·laboració de l'associació musical AMUP de la Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació