Dimecres, 3 de juliol de 2024
meteorologia

El sol serà el protagonista del pont de la Puríssima a tot Catalunya

L'anticicló que s'ha instal·lat damunt de Catalunya assegura un temps tranquil els propers dies, amb sol i boires a primera hora.

Xavi Segura 8 de desembre de 2016 a les 11:14

Temperatures previstes a Catalunya.


La bonança meterològica serà la protagonista de la segona part de l'aqüeducte festiu d'aquesta primera setmana de desembre. El pont de la Puríssima, que comença avui i s'allargarà fins diumenge, estarà marcat pel sol i les temperatures agradables a tot Catalunya. Les boires, però, inundaran els carrers a primera hora del matí, especialment a la Conca de Tremp.

Entre avui i demà, les temperatures màximes poden pujar una mica més que els darrers dies i els migdies seran suaus a gran part del país, amb màximes que a la costa i al prelitoral poden arribar o superar els 15º. L'excepció la trobarem a punts de l'interior, on les boires seran les protagonistes de matinada i a primera hora del matí i, fins i tot, persistiran en algunes zones, sobretot de Ponent, on l'ambient serà fred tota la jornada.

Les temperatures mínimes de la nit seran hivernals a tot arreu amb una marcada sensació d'humitat. Aquest matí, els termòmetres marcaven valors suaus, especialment a la zona de la costa.
 
De cara al cap de setmana, aquesta situació anticiclònica es consolidarà arreu, amb sol a tot el país i boires en fondalades interiors que poden persistir tot el dia. A més, també apareixeran alguns núvols baixos en trams de la costa, bàsicament a primera i última hora del dia. L'amplitud tèrmica serà molt marcada, amb nits fredes i migdies agradables. El Servei Meteorològic de Catalunya també apuntava aquesta previsió en un tuit.

La bonança es mantindrà encara a l'inici de la setmana que ve, tot i que la situació podria començar a canviar a partir de dimecres.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació