Dijous, 4 de juliol de 2024
futbol

Remuntada per ampliar el liderat del Tremp (2-4) i derrotes de Pobla (3-1) i Rialp (5-2)

Els trempolins amplien la diferència a cinc punts respecte el segon classificat | El Pobla és sisè i el Rialp continua cuer

Jordi Ubach Llorens 12 de desembre de 2016 a les 11:08
El Tremp, en imatge d'arxiu, lidera amb claredat el grup 14 | Sergi Vargas
El CF Tremp és més líder després de remuntar un 2-0 advers per acabar imposant-se per 2 gols a 4 al camp d'un batallador Vilanova de l'Aguda. Aquest resultat, combinat amb l'empat del Bellcairenc, amplien a cinc el coixí de punts dels trempolins, que lideren el grup 14 de la Tercera Catalana amb 34 punts.

Els pallaresos van començar amb mal peu i dos errors defensius van fer pujar el 2-0 al marcador. El Tremp es va posar les piles i no va ser fins el 39' que va iniciar la remuntada amb un gol en pròpia porta, primer, i un segon de Jonatan de penal al minut 45 (2-2). A la represa el Tremp es va apoderar de la pilota i va controlar el partit. Ahumada al 49' feia pujar el 2-3, i Fernández, al 81, el definitiu 2-4.

El CF Pobla, de la seva banda, va perdre el seu partit al camp d'un dels rivals més durs de la lliga, el Vallfogona de Balaguer, per 3 gols a 1. Els locals es van avançar en el marcador prop del descans, i aconseguien el segon al minut 53. El tercer i definitiu del Vallfogona arribaria al minut 83, a les acaballes d'un partit que Molleví va mirar de maquillar amb el gol de l'honor poblatà al 86'.

Qui no aixeca cap és el FC Rialp, que ha tornat a perdre, aquest cop davant el Tornabous (5-2). Els pallaresos es van avançar en el marcador gràcies a un gol d'Hurtado al minut 19 de partit. Uns minuts més tard, al 33' i al 42', els locals remuntaven i posaven el 2-1 abans del descans. El 3-1 arribaria al 60', però Escolà retallaria distàncies al minut 74. Va servir de poc, ja que els locals, amb més efectius, van ampliar el marcador fins el 5-2 final.

Amb aquests resultats, el Tremp continua liderant la classificació en solitari amb 34 punts. El Pobla, tot i perdre, segueix en la 6a posició amb 20 punts. El Rialp tanca la taula classificatòria amb només dos punts. La propera setmana, el Tremp rep l'Angulària, el Rialp el Butsènit i el Pobla el Torà.