Dimecres, 3 de juliol de 2024
procés català

La CUP no s'arronsa i crema fotografies del rei a Sort

Les concentracions de suport als independentistes detinguts aquest dilluns acaben amb la crema d'imatges del monarca espanyol | La CUP Pallars mostra el seu suport als tres detinguts per cremar fotografies del rei

Redacció 12 de desembre de 2016 a les 21:21
La CUP no s'arronsa i ha respost les detencions d'aquest dilluns amb la crema d'imatges del rei. Els fets han succeït en algunes de les concentracions de suport organitzades aquest vespre arreu del país, entre les quals la celebrada davant de l'Ajuntament de Sort, consistori on la formació independentista governa juntament amb Fem Municipi. 
 

Membres de la CUP de Sort i del Pallars cremant fotografies del monarca espanyol. Foto: CUP Sort



Desenes de persones s'han concentrat a la capital del Pallars Sobirà per denunciar la detenció -fins ara de tres independentistes- que van cremar precisament fotos del rei en la darrera Diada Nacional. Els assistents han demanat la dimissió del conseller Jordi Jané, a qui l'esquerra independentista ha assenyalat com a responsable polític de les detencions.


Suport als detinguts

La CUP Pallars ha emès aquesta tarda un comunicat on ha mostrat el seu suport als detinguts, a qui han donat força "per haver pres el coratjós camí de la desobediència a l'Estat espanyol, als seus símbols i als seus tribunals d'origen franquista", segons asseguren.
 

Comunicat íntegre de la CUP Pallars

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació