futbol

El Tremp perd els primers punts a casa (2-2), el Rialp suma el tercer (3-3) i el Pobla remunta (2-1)

Els trempolins continuen liderant la classificació, el Pobla és sisè i el Rialp cuer

Jordi Ubach Llorens 19 de desembre de 2016 a les 10:24
La plantilla i la directiva del CF Tremp van donar el seu suport a Marc Resa | CF Tremp
Els tres equips pallaresos de futbol que militen al grup 14 de la Tercera Catalana han sumat en aquesta jornada. El líder, el CF Tremp, amb un empat a 2 al Pedrasanta davant l'Angulària que suposa que l'equip perdi els primers punts a casa aquesta temporada. El partit va començar malament, amb un Angulària dominador en la primera meitat que es va avançar en només dos minuts, al 14' de falta i al 16'.

El Tremp va sortir a la segona part disposat a, com a mínim, no perdre el matx. La possessió va tornar i l'equip es va fer dominador del partit. Això es va traduir amb dos gols de penal del pitxitxi de l'equip, Jonatan, que al 61' i al 73' van posar el definitiu 2-2 al marcador. Els pallaresos, que fins i tot haguessin pogut endur-se el partit, continuen liderant la taula classificatòria. L'equip i la directiva van dedicar l'empat al futbolista pallarès Marc Resa, que continua ingressat a l'UCI.

El Pobla, de la seva banda, es va imposar a casa al Torà (2-1) i l'atrapa a la classificació en un partit que no va començar bé pels interessos dels poblatans. El Torà es va avançar en el minut 30 amb un gran gol. A la segona meitat, els locals van reaccionar i van aconseguir la remuntada amb gols d’El Madani, de vaselina, i Miquel Molleví, de falta directa. El Pobla és sisè, empatat a 23 punts amb el cinquè, el Torà, però amb un partit menys.

El Rialp, en canvi, continua enfonsat a la cua de la classificació tot i l'empat a 3 sumat ahir a casa davant el Butsènit. Va ser un partit molt mogut on no van destacar especialment les defenses. Els visitants es van avançar al 41' i al 44'. A la represa, Moldovan al 49' i Escolà al 74' empataven el matx. Els de Lleida es tornarien a avançar al 78' però novament Escolà, dos minuts després, establiria el 3-3 definitiu.

La propera jornada, el CF Tremp es desplaça a Oliana, el CF Pobla a Tornabous i el FC Rialp jugarà al camp del Cervera B. Abans, però, el Tremp jugarà el partit aplaçat davant el Bellcairenc, l'únic rival que sembla que pot disputar el campionat als trempolins aquesta temporada. Serà el proper divendres, al Pedrasanta, a partir de les 20:30h.