Dilluns, 8 de juliol de 2024

Victòria del Natural Optics Pallars Tremp al Morell per seguir somiant (49-60)

Els trempolins culminen una nova remuntada en una pista complicada i atrapen el Viladecans, segon classificat

Jordi Ubach 19 de desembre de 2016 a les 11:22

El Natural Optics Pallars Tremp ha sumat aquest dissabte un important triomf a la pista del CB Morell B per 49-60. Important i meritori, ja que l'equip es desplaçava a una de les pistes més complicades de la categoria amb la baixa de dos homes importants, a les que s'hi va haver de sumar la que va patir Carles Viñuela al primer quart i que li va impedir jugar en tot el partit.

Com ja va sent costum en els darrers partits, l'equip va sortir adormit, i va encaixar un parcial de 17-6 en el primer quart davant un Morell que es mostrava sòlid en defensa i encertat en atac, especialment des de la línia de 6,25. El segon període començava igual, i el màxim avantatge es va produir després amb el 22-6 del minut 13 de partit.

Un 2+1 de caràcter de Sergi Viñuela semblava despertar el Tremp, que va començar a sumar i que es va posar en el partit definitivament amb un triple a les acaballes del segon quart (30-21). La clau del partit va arribar al tercer quart i gràcies a un espectacular parcial inicial de 0-14 (0-17 en total) que posava els trempolins cinc amunt en el marcador (30-35). El final del tercer període acabaria amb un resultat de 36-41 favorable al Tremp.

Els últims 10 minuts van servir per confirmar la superioritat pallaresa. Un nou parcial inicial de 0-8 en tres minuts va sentenciar el matx (36-49) davant un Morell que ho va seguir intentant però que es va veure superat durant tota la segona meitat. Al final, 49-60 i novena victòria del Natural Optics Pallars Tremp, que tanca l'any amb les mateixes derrotes que el segon classificat, el Viladecans.

El proper partit dels trempolins serà l'aplaçat contra el Reus Deportiu, que es jugarà el dissabte 7 de gener a les 18h al pavelló del Juncar. La competició torna el 14 de gener amb la visita del CB Borges Garrigues.